Demirtaş'ın avukatından Sabah gazetesine: Erdoğan’ı da suçladığınızın farkında mısınız?

Edirne F Tipi Cezaevi’nde 4 Kasım 2016’dan bu yana tutuklu olan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın avukatı Hadi Cin, Demirtaş'ı Kandil ziyareti üzerinden hedef alan bir haber yayınlayan Sabah gazetesine yanıt verdi.
 Tarih: 06-01-2021 15:42:50   Güncelleme: 06-01-2021 15:50:50
Demirtaş'ın avukatından Sabah gazetesine: Erdoğan’ı da suçladığınızın farkında mısınız?

İktidara yakınlığı ile bilinen Sabah gazetesi, Selahattin Demirtaş’ın Kandil’de PKK liderleri ile çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Yanına da yine Demirtaş’a ait photoshoplu bir fotoğrafı paylaşan Sabah gazetesi, bu kareler üzerinden Demirtaş’ı hedef aldı.

Selahattin Demirtaş’ın avukatı Hadi Cin ise, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Soldaki, arsızca bir fotomontaj. Sağdaki fotoğraf ise, Çözüm Sürecinde 6551 sayılı yasa uyarınca, devletin bilgisinde, Kandil’deki bir görüşmede çekildi. HDP heyeti, hükümet ve Erdoğan’ın mesajlarını Kandil’e iletmişti! Erdoğan’ı da suçladığınızın farkında mısınız? @Sabah. Bakın, o ziyaretleri gün be gün heyecanla ve zevkle nasıl haber yapmışsınız. Eğer suçsa suçu siz işliyorsunuz, siz! @Sabah Sadece sizin değil, tüm ulusal gazetelerin adeta dakika dakika haber yaptığı ziyaretleri bugün gizli saklı işlermiş gibi sunmaya utanmıyor musunuz?”

 

  Bu haber 4624 defa okunmuştur.   Editör: haber merkezi   Kaynak: welgmedya.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI