İstanbul’da sahte polis dehşeti yaşandı

İstanbul’da gözaltına aldıkları kişiyi mafyaya teslim edip öldürülmesini sağlayan polislerden sonra şimdi de sahte polis dehşeti yaşandı. Bağcılar’da sahte polisler kelepçeledikleri kişiyi bıçaklayıp öldürdü.
 Tarih: 19-02-2022 13:39:38   Güncelleme: 19-02-2022 13:46:38
İstanbul’da sahte polis dehşeti yaşandı

WELG - İstanbul Bağcılar’da sahte polisler hırsızlık amacıyla girdikleri evde Suriye uyruklu Ahmad Rafik Olabi’yi (69) bıçaklayarak öldürdü. Polisin güvenlik kameralarından tespit ettiği kişiler gözaltında cinayeti itiraf etti. Sahte polisler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

ÖLDÜRÜP EVDE SOYGUN YAPMIŞLAR

Bağcılar, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde 3 Şubat’ta meydana gelen olayda Ahmad Rafik Olabi evinde öldürülmüş olarak bulundu. Yapılan incelemede herhangi bir suç kaydı bulunmayan Ahmad Rafik Olabi’nin elleri kelepçelendikten sonra öldürüldüğü tespit edildi. Ayrıca katil ya da katillerin olaydan sonra evde arama yaptıkları belirlendi. Cinayet Büro Amirliği tarafından başlatılan çalışmada polis, şüphelilerin olaydan sonra ellerinde bir torbayla uzaklaşırken güvenlik kameralarına yakalandığını belirledi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Polis ekipleri eşgallerinden kimlikleri tespit edilen şüpheliler Murat T.(27) ile Ferhat T.(23)’yi Bağcılar’da düzenledikleri operasyonla gözaltına aldı. Olayın üçüncü şüphelisi Abdullah A.(30)’da 7 gün sonra Van’da yakalandı. Şüphelilerden Murat T.’nin 9 kez, Ferhat T.’nin 2 kez, Ablullah A.’nın ise daha önceden 5 kez çeşitli suçlardan gözaltına alındığı belirlendi. Şüphelilerin sorguda suçlarını itiraf ettikleri öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

@welgmedya.com

  Bu haber 1227 defa okunmuştur.   Editör: welg medya   Kaynak: Welg medya haber
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TÜRKİYE Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI