Graz'da 15 yaşındaki bir çocuk aşırı doz uyuşturucudan yaşamını yitirdi

Graz, Wetzelsdorf'da bir 15 yaşındaki bir çocuk aşırı doz uyuşturucudan ölü olarak bulundu.
 Tarih: 15-03-2021 21:13:51
Graz'da 15 yaşındaki bir çocuk aşırı doz uyuşturucudan yaşamını yitirdi

Cumartesi sabahı, 15 yaşındaki bir çocuk Graz, Wetzelsdorf'taki bir apartmanın merdiven boşluğunda ölü bulundu. Soruşturmalar devam ediyor.

Çocuklarımıza neler oluyor?

Graz'da aşırı doz uyuşturucudan yaşamını yitiren 15 yaşındaki Y. Y. Bir apartman merdiven boşluğunda ölü olarak bulundu. Polis ve savcılık soruşturmalar devam ediyor.

Cumartesi sabahı, sabah 7'de Graz, Wetzelsdorf'da uyuşturucu kurbanı genç ölü olarak bulundu. Olay yerine çağrılan sağlık ekibi gencin öldüğünü yapılacak bir şeyin kalmadığını belirtti. İddiaya göre genç, Cuma akşamı 16 yaşındaki bir arkadaşıyla birlikte bir dairede Akşam bir uyuşturucu partisi yaptılar daha sonra 15 yaşındaki genç burada aldığı aşırı doz uyuşturucudan kendini kaybetti, evde olan diğer iki arkadaşı sağlık ekibi çağırmak yerine genci merdiven boşluğuna bırakarak gittiler. Uyuşturucu komasına giren çocuk olay yerinde yaşamını yitirdi.

Şubat ayında, Graz'da aşırı dozda azot oksit nedeniyle 17 yaşında bir çocuk ve Jakomini hapishanesinde, 20 yaşındaki iki mahkum, arda arda aşırı dozda uyuşturucudan ölmüştü.

Welg Medya Graz

 

  Bu haber 1588 defa okunmuştur.   Editör: welg medya   Kaynak: Welg medya haber
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER AVRUPA Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI