Bursa’da HDP il yöneticisi ve sendika sözcüsü Cem Çekil’e faşist saldırı

Bursa’da dün gece HDP İl Yöneticisi ve DİSK/Dev Yapı İş Bursa Sözcüsü Cem Çekil bir grup faşistin sopalı saldırısına uğradı. Çekil’in yüzünde ve vücudunda kırıklar, çatlaklar var.
 Tarih: 09-10-2018 16:38:13
Bursa’da HDP il yöneticisi ve sendika sözcüsü Cem Çekil’e faşist saldırı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Bursa İl Yönetim Kurulu üyesi ve DİSK/Dev Yapı İş Bursa Sözcüsü Cem Çekil, dün gece saatlerinde arkadaşlarıyla birlikte Bursa’nın Görükle semtindeki evine giderken bir grup faşist tarafından linç edilmek istendi. Faşistlerin sopalarla bayılana kadar darp ettiği Çekil’in burnunda kırık, kafası ve kaburgalarında çatlaklar oluştu.

 

Dün gece işinden çıktıktan sonra arkadaşlarıyla birlikte Görükle’deki evine gitmekte olan Cem Çekil’e saldıran faşist grup, saldırıyı hedef gözeterek ve “PKK’lı” diye bağırarak gerçekleştirdi. Ellerindeki sopalarla Çekil’i öldüresiye darp eden faşistler, Çekil’in bayılıp yere yığılmasından sonra yanından ayrıldı.

 

Cem Çekil’in, olay sonrasında götürüldüğü hastanede burnunun kırıldığı, kafasında ve kaburgalarında çatlaklar olduğu anlaşıldı. İlk tedavisi yapılıp, hayati tehlikesi bulunmadığı tespit edilerek taburcu edildi.

 

Cem Çekil, HDP İl Yönetim Kurulu üyeliği ve Dev Yapı İş Bursa Sözcülüğü görevlerini sürdürüyor. Çekil, daha önce de Sosyalist Yeniden Kuruluş Partisi (SYKP) Bursa İl Eş Başkanlığı yapmıştı.

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler
  Bu haber 14722 defa okunmuştur.   Editör: haber merkezi   Kaynak: Siyasi Haber
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TÜRKİYE Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI