Bahçeli'nin danışmanı, TELE1’i hedef aldı: Başlarına büyük bir bela alacaklar!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin danışmanı Yıldıray Çiçek, “Bir gün bu ahlaksızlıkları, alçaklıkları ve iftiraları yüzünden gerçekten başlarına büyük bir bela alacaklar. Demedi demesinler…” sözleriyle TELE 1'i hedef aldı.
 Tarih: 29-06-2021 13:34:13
Bahçeli'nin danışmanı, TELE1’i hedef aldı: Başlarına büyük bir bela alacaklar!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, Türkgün’deki köşesinden TELE1’i hedefine koydu. Yıldıray Çiçek partinin gazetesi Türkgün’deki köşesinde “Ahlaksız sol medyanın FETÖ taktikleri!” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

TELE1’i hedef alan Çiçek, şu ifadeleri kullandı:

Geçtiğimiz günlerde TELE-1 isimli televizyon kanalı bunun bir örneğini verdi. Sokakta kahpenin tekini konuşturup ve bu kahpenin Cumhur İttifakı’nın birliğinden rahatsızlığını “Bahçeli kaset mi neyin varsa söyle affederiz, oy da veririz” sözleriyle ifade etmesini haber diye sosyal medya sayfalarına, internet sayfalarına koyma ahlaksızlığını gösterdiler. Bu iftira FETÖ’nün bir mahsulü iken sözde Sol’un CHP’ye ve kuyruklarına hizmet eden televizyonu böyle bir alçaklığı, böyle bir kahpeliği haber olarak kullanabiliyor. Ülkücüler TELE- 1’i başlarına geçirse, yerle bir etse sonra Ülkücüler suçlu oluyor. Ülkücüleri sürekli hakaretlerle, iftiralarla taciz ve tahrik ediyorlar sonra Ülkücüler tepki gösterince bu sefer “Bize saldırdılar, bizi hedef gösterdiler” diyerek toplaşıp hep beraber ağlıyorlar. Bir gün bu ahlaksızlıkları, alçaklıkları ve iftiraları yüzünden gerçekten başlarına büyük bir bela alacaklar. Demedi demesinler…

@welg medya haber

  Bu haber 852 defa okunmuştur.   Editör: haber merkezi   Kaynak: welgmedya.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI