AKP’li vekilden Milli Eğitim Bakanı’na tepki!

AKP Şanlıurfa Milletvekili ve Eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer’in görevinden alınmasının ardından Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e, görev değişikliklerinde istişare yapma çağrısında bulundu.
 Tarih: 30-08-2021 14:48:33
AKP’li vekilden Milli Eğitim Bakanı’na tepki!

WELG- AKP Şanlıurfa Ahmet Eşref Fakıbaba, eğitim sorunlarına dikkat çeken bir sosyal medya paylaşımında bulunarak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e seslendi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Fakıbaba şunları yazdı:

“Şanlıurfamızın çok önemli eğitim sorunları olduğunu biliyorsunuz. Bu sorunların çözümü adına atılacak her adım, şehrin milletvekili olarak bizim için de çok önemlidir. Çünkü halkımıza karşı sorumlu olan ve hesap veren milletvekilleridir. Şehrimizin ciddi eğitim sorunlarını çözmek adına; Milli Eğitim Müdürlüğü değişikliği de dahil atılacak adımlarda milletvekili olarak bizimle de istişare etmek ve sorumluluk paylaşımı hepimizin yararına olur. Gidenin neden gittiğini, gelenin nasıl geldiğini bilmediğimiz bir kararı halkımıza izah etmemizin zorluğunu sizinle paylaşmak istedim.”

@welg medya haber

Etiketler
  Bu haber 850 defa okunmuştur.   Editör: haber merkezi   Kaynak: welgmedya.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI