Kedi Hastalanan yavrusunu acile götürdü

Twitter hesabından paylaşılan bir resim karesinde bir anne kedi hasta olan yavrusunu acil servise götürdü, hastane çalışanları hasta kediye müdahale etti. Twitter’da paylaşılan olay sosyal medyada da gündem oldu.
 Tarih: 30-04-2020 00:10:16
Kedi Hastalanan yavrusunu acile götürdü

Merve Özcan adlı kullanıcının çektiği fotoğrafları Twitter hesabından paylaşması ile anne kedinin, hasta yavrusunu ağzında taşıyarak hastaneye götürdüğü ve sağlıkçılardan yardım istediği ortaya çıktı.

Bugün hastanenin acilindeydik, bir kedi ağzında taşıdığı yavrusunu koşa koşa acile getirdi

 

Acil servis çalışanlarının hemen yavru kediye yardım etmesi, anne kedinin doktor ve hemşirelerin yanından ayrılmayıp yavrusunu takip etmesi herkesin içini ısıttı…

Her anne gibi hayvanlar da yavrularını korumak için her şeyi yapıyor. Buna en güzel örnek ise anne kedinin, hasta olan yavrusunu bir hastanenin acil servisine götürmesi oldu. Merve Özcan adlı kullanıcının çektiği fotoğrafları Twitter hesabından paylaşması ile gündem olan anne kedi, hasta yavrusunu ağzında taşıyarak hastaneye götürdü ve sağlıkçılardan yardım istedi.

Acil servis çalışanları hemen yavru kediye yardım ederken, anne kedi de doktor ve hemşirelerin yanından ayrılmayıp yavrusunu takip etti. Yavrunun bakımı yapılırken, anne kediye de süt ve mama verildi. Hastane çalışanları yavru kediyi yaptıkları müdahalenin ardından veterinere yönlendirerek tam tedavisinin yapılmasını sağladı.

 

 

  Bu haber 2116 defa okunmuştur.   Editör: haber merkezi   Kaynak: Welg medya haber
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YAŞAM Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI