AKP'li vekil: CHP’lilerin taşıdığı suyla abdest alınmaz

Çorum CHP İl Başkanlığı, sosyal medyada yaptığı bir paylaşımında “CHP’lilerin taşıdığı suyla abdest alınmaz” diyen AKP Çorum Milletvekili Erol Kavuncu hakkında suç duyurusunda bulundu.
 Tarih: 04-09-2021 10:46:29
AKP'li vekil: CHP’lilerin taşıdığı suyla abdest alınmaz

WELG- AKP Milletvekili Erol Kavuncu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Çorum ziyareti sırasında bir kadın ile yaşanan diyaloğu alıntılayarak, Rize’de bir köylü kadın ile CHP’li heyet arasında geçtiği ileri sürülen bir hikayeyi anlattı.

Kavuncu, CHP’lilerin seçim çalışması sırasında karşılaştıkları yaşlı kadının suyunu evine kadar taşıdıkları, daha sonra da kendilerinin CHP’li olduklarını kadına söylediklerini ve kadının, “Evladım, baştan söyleseydiniz ya. Ben o suyla abdest alacaktım. Tövbe tövbe..” dediğini ve suyu döktüğünü dile getirdi.

Çorum CHP İl Başkanlığı da, AKP’li Erol Kavuncu hakkında Çorum Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Kavuncu hakkında “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçu” işlediği iddiasıyla suç duyurusunda bulunan CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, “Kavuncu, bu güne kadar herhangi bir özür ifadesinde bulunmadığı gibi bu paylaşımı kaldırmamıştır. Toplumu ayrıştırıcı, kin ve nefret tohumları ekmek isteyen anlayışın son geldiği noktayı görmekteyiz. Kavuncu, sıradan bir kişi değil, bir milletvekilidir. Türkiyemiz farklı inanç, farlı siyasi kanaatten 84 milyon insanın karşılıklı saygı ve hoşgörü içinde kardeşçe yaşadığı barışçıl bir ortama sahiptir. Erol Kavuncu’nun söylediği sözler ise toplumu bölme ve buradan siyasi çıkar elde edebilme amacının ürünüdür. Kavuncu’ya yaptığı paylaşımdan dolayı suç duyurusunda bulunuyoruz. Takdir halkımızındır. Kendisine gereken cevabı sandıkta verecektir” ifadelerini kullandı.

@welg medya haber

Etiketler
  Bu haber 850 defa okunmuştur.   Editör: haber merkezi   Kaynak: welgmedya.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI