Graz’da Lokal Yangını Sonrası "Bir Kişinin Durumu Halen Kritik"

Yılbaşı gecesi Graz şehir merkezindeki bir restoranda yaşanan felaketin ardından, Aşağı Avusturya'dan bir kadın ciddi yaraları nedeniyle yaşamını yitirdi. Yangında 21 kişi yaralandı ve bir kişi için durumunun belirsiz olduğu bildirildi.
 Tarih: 02-01-2024 15:02:40
Graz’da Lokal Yangını Sonrası

WELG | Yangının ardından Graz'daki restoranda hayatını kaybeden kişinin kimliği belirlendi: Aşağı Avusturya'nın Mödling bölgesinden 21 yaşında bir genç kadın olduğu tespit edildi. Polis, Salı günü yaptığı açıklamada, genç kadının Graz'da arkadaşlarının konuğu olabileceğine dair belirtiler olduğunu ifade etti. Ancak, yangının sebebi hala belirsizliğini koruyor ve otopsi sonuçları bekleniyor.

Graz'daki profesyonel itfaiye, olay yerine 7 araç ve 31 itfaiyeci göndererek yangınla mücadele etti.

Videolar Olayın Detaylarını Gözler Önüne Seriyor

Polis, sosyal medyada restoranın önünde havai fişek veya sprey mumlar tutan insanları gösteren mevcut videoların gerçek olduğunu doğruladı. Sözcü Fritz Grundnig, "Bu videoların farkındayız ve onları da inceliyoruz" dedi. Bu olası sebebin yanı sıra, diğer ihmalkar veya kasıtlı kundaklama olasılıkları da incelenecek ve adli olarak araştırılacaktır.

Daha Fazla Tanık Gerekiyor

Tamamen yanmış restoranda delillerin güvence altına alınması tamamlandı. Sadece hafif yaralı restoran misafirlerinin tanıklarıyla yapılan ilk görüşmeler çoktan gerçekleştirildi, ancak hepsi henüz sorgulanamadı. Grundnig, bir kişinin hala kritik durumda olduğunu söyledi. Olası diğer tanıkları polise bildirmeye ve gözlemlerini paylaşmaya çağırmak hala gereklidir. (APA)

@welgmedya.com

  Bu haber 726 defa okunmuştur.   Editör: welg medya   Kaynak: welgmedya haber
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GRAZ Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI