St. Marein'de Kayan Toprak 5 Yaşındaki Joni’yi Hayattan Kopardı
Tarih: 14-06-2024 08:30:21"Asla Unutamayacağınız"
WELG | Feldbach bölgesi itfaiye derneği, kurtarma operasyonunun dramatik ve çaresiz bir mücadele olduğunu bir basın açıklamasıyla dile getirdi. "En büyük çabalar bile yeterli olmadığında. Hayatta asla unutamayacağınız bazı itfaiye operasyonları" ifadesiyle kurtarma ekiplerinin kadere karşı güçsüz kaldığını vurguladı. On iki itfaiye ekibinden yaklaşık 160 Florianis olay yerinde görev aldı.
Krumegg İtfaiyesi: "Çok Çok Üzgünüz"
Krumegg itfaiyesi, trajedinin yaşandığı ailenin de St. Marein bölgesinden olması nedeniyle büyük üzüntü yaşadıklarını belirtti. "Beklenmedik bir şekilde, beş yaşındaki oğulları Joni hayattan koptu" şeklinde bir mesaj yayınlayarak, bölge halkını aileye destek olmaya çağırdı. Aileye destek için bağış kampanyası başlatılırken, "Genç aileye bu zor saatlerde çok güç diliyoruz. Düşüncelerimiz sizinle" ifadeleriyle başsağlığı dileklerinde bulundular.
Bu trajik olay, hem bölge halkını hem de kurtarma ekiplerini derinden etkiledi. Aileye destek olmak amacıyla başlatılan bağış kampanyası, toplumun dayanışma ve destek ruhunu bir kez daha gözler önüne serdi.
@welgmedya.com
































