- Ana Sayfa »
- SON DAKİKA »
Son Dakika | Üsküdar Belediyesi’ne Operasyon: Belediye Binasında Arama Yapılıyor
Tarih: 07-04-2026 07:51:32WELG | İstanbul – İstanbul’un Üsküdar ilçesinde belediyeye yönelik operasyon düzenlendiği ve belediye binasında arama yapıldığı bildirildi. Olayla ilgili ilk bilgiler sınırlı olurken, güvenlik güçlerinin binadaki incelemeleri sürüyor.
Belediye Binasında Arama Başlatıldı
Edinilen ilk bilgilere göre, sabah saatlerinde Üsküdar Belediyesi binasına gelen güvenlik güçleri tarafından kapsamlı bir arama başlatıldı.
Operasyonun hangi soruşturma kapsamında yürütüldüğüne ilişkin resmi bir açıklama henüz yapılmadı.
Geniş Kapsamlı İnceleme İddiası
Kulis bilgilerine göre aramaların belediyeye ait bazı birimler ve evraklar üzerinde yoğunlaştığı belirtiliyor.
Ancak operasyonun içeriği, kapsamı ve olası gözaltılar konusunda yetkililerden doğrulanmış bir bilgi bulunmuyor.
Resmi Açıklama Bekleniyor
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ve ilgili güvenlik birimlerinden henüz resmi bir açıklama yapılmazken, olayın detaylarının gün içerisinde netleşmesi bekleniyor.
Belediye yetkilileri de konuya ilişkin kamuoyuna henüz bir bilgilendirme yapmadı.
Bilgiler Netleşiyor
Gelişme, yerel yönetimlere yönelik yürütülen soruşturmalar bağlamında dikkat çekerken, olayın siyasi ve hukuki boyutunun önümüzdeki saatlerde netlik kazanması bekleniyor.
WELG Medya olarak gelişmeleri doğrulanmış bilgilerle aktarmaya devam edeceğiz.
@welgmedya.com



























