'Külotla sahneye çıkmasınlar' diyen İzzet Yıldızhan, RTÜK'e seslendi: Hakkımı savunmanız gerekiyor
Tarih: 15-01-2022 11:32:59 Güncelleme: 15-01-2022 11:42:59WELG- "Burası Türkiye. Herkes bu topluma göre yaşamalı. Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet" sözleriyle Gülşen, Hadise ve Hande Yener gibi şarkıcıların sahne kostümlerini eleştiren türkücü İzzet Yıldızhan, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'e seslendi. "Reyting uğruna kamuoyunu yanıltmaya çalıştılar. Hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım" diyen Yıldızhan, "Benim aileme ve anneme hakaret ediyorlar. Ailem çok sıkıldı ve üzüldü. Gazetecilik bu mu? Benim hakkımı savunmanız gerekiyor. Lütfen gereğini yapın" dedi.
İZZET YILDIZHAN’A HOTEL BASKINI HATIRLATILMIŞTI
İzzet Yıldızhan'ın açıklamalarının ardından Hande Yener sosyal medya hesabından, "Ülkeye rezil olanlar ahkam kesiyor ya, bir de deneyip deneyip bir şey olamayanlar... En çok da bunlara gülüyorum. B12 kullanın, Google'a geçmiş sildirin. Bir şey yapın bari kendiniz için kostüm otoritecikleri" mesajını paylaştı. Yener'in paylaşımında Yıldızhan'ın bir otelde grup seks partisi sırasında basılmasına gönderme yaptığı düşünülüyor.
2011 yılında ise İzzet Yıldızhan ve Nihat Doğan, 4 kadınla para karşılığı grup seks yapmak için bir otelde bir araya geldi. Gecenin ilerleyen saatlerinde Yıldızhan, grup seks yapmak için buluştukları eskortların birine şiddet uyguladığından dolayı gece karakolda bitmişti. Yıldızhan daha sonra kadınların İsrail ajanı olduğunu ileri sürmüştü.
@welgmedya.com




























