- Ana Sayfa »
- SON DAKİKA »
Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim otobüsüne taşlı saldırı
Tarih: 09-05-2023 20:57:33
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun aracına Sakarya’da taşlı saldırı gerçekleşti. Saldırgan yakalandı.
WELG | Millet İttifakı bugün Sakarya'da miting düzenledi. Mitingin ardından Kılıçdaroğlu’nun içinde bulunduğu seçim otobüsüne bir kişi tarafından taşlı saldırı gerçekleştirildi.
Kılıçdaroğlu, Sakarya’daki miting alanından ayrıldığı sırada, alan çıkışında bulunun bir kişi otobüse taş fırlattı. Otobüsün camı kırılırken saldırgan yakalandı. Kılıçdaroğlu’nun otobüsü daha sonra miting alanından ayrıldı.
SALDIRGAN 15 YAŞINDA ÇOCUK ÇIKTI: KILIÇDAROĞLU TALİMAT VERDİ
Kılıçdaroğlu’nun aracına taş atan kişinin 15 yaşında bir çocuk olduğu öğrenildi. Kılıçdaroğlu, kurmaylarına çocuğun serbest bırakılması için gerekli adımları atma talimatı verdi.
@welgmedya.com

































