İcralık olup suçu önce ki dönem belediye başkanına atan AKP’li belediyeye sert yanıt: Özrü kabahatinden büyük
Tarih: 18-02-2022 14:33:40WELG- Akçakale Belediyesi tarafından geçmiş dönemden kalan ve faturası olmayan alacaklardan dolayı belediyenin icralık olduğu yönündeki açıklamasına yanıt veren Ayhan, “Faturası olmayan alacaklılar nasıl olur da mahkemeyi kazanıp, icra yoluyla belediyeden tahsilata gider” diyerek şu açıklamaları yaptı:
“Akçakale belediye başkanlığı, belediyeden alacaklıların paralarını tahsil edebilmeleri için belediyeye ait kamu binalarını satarak ödeyeceklerini duyuran bir açıklama yapmış. Atalarımızın " özrü kabahatinden büyük" diye bir sözü vardır. Yaptıkları açıklama aslında nasıl bir akıl tutulması yaşadıklarının itirafı niteliğindedir. Bizde halkımızın anlayacağı şekilde durumu anlatalım.
1- Öncelikle devlette devamlılık esastır. Önceki, sonraki ayrımı yapılamaz. Ecevit Hükümetinden Hükümeti devralan Reis Recep Tayyip Erdoğan: "Ben Ecevit Hükümetinin borçlarını ödemiyorum." dedi mi?
2- Ben AK Parti Akçakale Belediye Başkanı olarak belediyenin bütün kamusal vekaletini size devrettim. Siz belediyenin bütün sorumluluğunu devralmak üzere seçime gittiniz. "Ben bu borçları ödemem" diyerek olmayan başkanlığınıza gölge düşürdünüz. (Tabi eş başkanlara belediyeyi bıraktığınız için bu normal bir durumdur.)
@welgmedya.com
























