Erdoğan: "Ne zaman diyalog güçlense, terör devreye giriyor"

 Tarih: 28-10-2024 20:25:43   Güncelleme: 28-10-2024 20:40:43
Erdoğan:
WELG | AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Türkiye'nin hedeflerine uygun şekilde 360 derecelik perspektifle dış politikamızı icra ediyoruz” dedi. Ayrıca Ankara’da TUSAŞ’a yönelik saldırının zamanlamasına dikkat çekerek, “Bu terör eylemi paniğin, çaresizliğin emaresidir. Terörsüz Türkiye hedefimizden kesinlikle kopmayacağız” ifadelerini kullandı.

"Terör siyaseti dizayn edemeyecek"

Erdoğan, Türkiye’de siyasi partilerin teröre karşı tek ses olmasını takdir ettiğini belirterek, saldırıları kınamayanları eleştirdi: “Ne zaman siyasette diyalog güçlense, toplumda kutuplaşma azalsa, terör hemen devreye girmiştir. Aynı senaryonun tekrar sahnelenmesine seyirci kalmayacağız.”

"Enflasyon bizi de etkiledi"

Ekonomiye dair de değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, enflasyonun Türkiye’yi etkilediğini kabul ederek, “Enflasyon nemalanan bir kesim var. Biz göreve geldikten sonra bu istismar zeminini ellerinden aldık. Koronavirüs salgını döneminde zirveye çıkan enflasyon bizi de etkiledi” dedi.

"BRICS ile işbirliği Türkiye’nin faydasına"

Erdoğan, BRICS Zirvesi'nde yaptığı görüşmeleri de değerlendirerek, “BRICS ülkeleriyle ilişkilerimizi ilerletmek Türkiye’nin faydasına olacak. Bu münasebetler mevcut angajmanlarımızın alternatifi değil” diye konuştu.
@welgmedya.com

  Bu haber 423 defa okunmuştur.   Editör: welg medya   Kaynak: welg medya haber

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP

  FACEBOOK YORUM Yorum

  BİZİ TAKİP EDİN

  • ÇOK OKUNANLAR

      SON YORUMLAR

    PUAN DURUMU

    Takım O G M B A Y P AV
    Takım O G M B A Y P AV
    Takım O G M B A Y P AV
    Takım O G M B A Y P AV
    Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
    Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
    Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
    Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım