Diyarbakır’da 21 sınıfta eğitime ara verildi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Diyarbakır’da 21 sınıfta koronavirüs vakaları ve temas nedeniyle yüz yüze eğitime ara verildiğini açıkladı.
 Tarih: 15-09-2021 13:01:15
Diyarbakır’da 21 sınıfta eğitime ara verildi

WELG- Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Vali Münir Karaloğlu tarafından karşılandı. Yüz yüze eğitime ara veren sınıflar olduğunu bunun da Sağlık Bakanlığı ile belirledikleri kriterler çerçevesinde ilerlediğini belirten Özer, Diyarbakır'da yaklaşık 19 bin sınıfın, dersliğin bulunduğunu, sadece 21 sınıfta bir vaka veya yakın temas nedeniyle yüz yüze eğitime ara verildiğini aktararak şunları söyledi:

“Sadece 21 sınıfımızda bir vaka veya yakın temaslı nedeniyle yüz yüze eğitime ara vermiş bulunmaktayız. 19 bin sayısıyla 21’i karşılaştırdığımızda, süreç oldukça kontrollü bir şekilde devam etmektedir. Bu sene okullarımızı yüz yüze eğitime devam ettirme iradesinden dolayı Kovid vakası nedeniyle yüz yüze eğitime ara veren tüm sınıflarımızda ilk kez canlı sınıf uygulaması gerçekleşmektedir. Bu sınıflarımızda ihtiyaç duyan öğrencilerimize de valilikler kanallarıyla ücretsiz bir şekilde tabletler ulaştırılmaktadır.”

@welg medya haber

Etiketler
  Bu haber 810 defa okunmuştur.   Editör: haber merkezi   Kaynak: welgmedya.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER EĞİTİM Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI