DEM Parti İmralı Heyeti’nden Erdoğan Görüşmesi Sonrası Açıklama: “Dünden Daha Umutluyuz”
Tarih: 10-04-2025 19:52:59 Güncelleme: 10-04-2025 20:08:59WELG | Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İmralı Heyeti, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirilen görüşmenin ardından yaptığı yazılı açıklamada, sürecin olumlu bir atmosferde geçtiğini ve barışa dair umutların güçlendiğini duyurdu.
“Görüşme Olumlu, Yapıcı ve Umut Verici Bir Atmosferde Geçti”
Heyet tarafından yapılan açıklamada, görüşmenin içeriği hakkında detay verilmezken, "Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve heyetiyle yaptığımız görüşme, son derece olumlu, yapıcı, verimli ve geleceğe dair umut verici bir atmosferde gerçekleşti" ifadelerine yer verildi.
“Barış ve Demokratik Toplum Çağrısı’na Devam Edeceğiz”
Açıklamada, şiddet ve çatışmanın olmadığı, demokratik ve siyasal alanın güçlendiği bir dönemin ülke, yurttaşlar ve bölge için hayati önemde olduğu vurgulandı. DEM Parti, önümüzdeki süreçte “Barış ve Demokratik Toplum Çağrısı”nı hayata geçirmek için çalışmalarını daha güçlü bir iradeyle sürdüreceğini belirtti.
“Dünden Daha Umutluyuz”
İmralı Heyeti, mevcut tabloyu umut verici bulduklarını şu sözlerle dile getirdi:
“Bugün gelinen nokta itibarıyla, dünden daha umutlu olduğumuzu bütün ülkemizin bilgisine sunmakta onur duyuyoruz.”
Tüm Siyasal Partilere ve Toplumsal Kesimlere Teşekkür
Açıklamanın sonunda sürece öneri, uyarı ve eleştirileriyle katkı sunan tüm siyasal partilere ve toplumsal kesimlere teşekkür edilerek, bu çabanın toplumsal destekle büyüyeceğine işaret edildi.
@welgmedya.com



































