Babacan’dan Erdoğan’a: Gençlerin abarttığı falan yok, kiralar uçtu gitti
Tarih: 20-09-2021 08:53:05
DEVA Partisi lideri Ali Babacan, üniversite öğrencilerin ev kiralarının yüksekliğine yönelik eleştirilerini "abartmayın" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki göstererek, “ Abartan tek kişi var. Onun da müsait bir yerde inmesine az kaldı" dedi.
WELG- DEVA Parti Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öğrencilerin ev kiraları abarttığı yönündeki açıklamalarına tepki göstererek, “Gençlerin abarttığı falan yok; kiralar uçtu gitti. Yurtlar pahalı. Hayat pahalı. Abartan tek kişi var. Onun da müsait bir yerde inmesine az kaldı.” mesajını paylaştı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM toplantısına katılmak için ABD’ye hareketinden önce yaptığı açıklamada, üniversite öğrencilerinin ev kiralarının yüksek olmasıyla ilgili eleştirilerine cevap verdi. Erdoğan, muhalefetin ev kiralarıyla ilgili eleştirilerine, “Ne abartıyorsun? Şu anda bizim üniversite öğrencilerimize yönelik atılan bu adımlar hiç bir dönemde atılmış değil. Gayet başarılı şekilde yürüyor” demişti.
@welg medya haber
Etiketler
welg medya haber
Bu haber 1243 defa okunmuştur. Editör: haber merkezi Kaynak: welgmedya.com




























