Ali Yeşildağ, Tayyip Erdoğan’ın Antalya Havalimanı ihalesinde 1 milyar dolar cebe indirdiğini iddia etti (VİDEO)

Erdoğan’ın birinci halkasından olan Yeşildağ ailesinin kilit ismi Ali Yeşildağ’ın ifşaat serisini bu akşam itibariyle paylaşmaya başladı.
 Tarih: 06-05-2023 11:26:45   Güncelleme: 06-05-2023 11:36:45
Ali Yeşildağ, Tayyip Erdoğan’ın Antalya Havalimanı ihalesinde 1 milyar dolar cebe indirdiğini iddia etti (VİDEO)

WELG | Sedat Peker ya da Muhammed Yakut videolarından farklı olarak Ali Yeşildağ doğrudan Tayyip Erdoğan’ın içinde olduğu vurgunlar, çökmeler ve suçlarla ilgili bizzat kendisinin de dahil olduğu olayları anlatı.

Ali Yeşildağ, Tayyip Erdoğan’ın tek seferde 1 milyar dolar vurgun yaptığı Antalya Havalimanı İşletmesi ihalesini anlatıyor.

Çelebi Holding’e nasıl kumpas kuruldu? 5 Milyar Dolar teklif vermeye hazır Çelebi Holding’e Erdoğan has adamı Mücahid Arslan ve Ali Yeşildağ’la birlikte nasıl kumpas kurdu? Devlet 5 milyar dolar gelirden olurken, ihale 3 Milyar Dolara Erdoğan’in milyarder yaptığı İbrahim Çeçen’e nasıl verildi? Aradaki farktan 1 milyar doları Erdoğan nasıl cebine indirdi? Halk 2 milyar doları nasıl kaybetti?

Birinci ağızdan şahitleriyle kanınızı donduracak vurgun tüm kumpas detaylarıyla Ali Yeşildağ’ın kendi ağzından anlatılıyor.

Ali Yeşildağ, Erdoğan’ın kasası olarak bilinen Hasan Yeşildağ’ın kardeşi. Hasan Yeşildağ, Erdoğan cezaevine girdiğinde küçük bir suç işleyerek cezaevine girip Erdoğan’ın korumalığını yapan isim. Hasan Yeşildağ ayrıca gazeteci Abdi İpekçi suikastini Mehmet Ali Ağca ile birlikte yapan kişiydi. Sedat Peker de Hasan Yeşildağ’ın bir dizi suçunu ifşa etmiş ve “Deyyus-u Ekber” diyerek Yeşildağ’ın Erdoğan için ne kadar önemli bir kişi olduğunu anlatmıştı.

Ali Yeşildağ videoda şu ifşalarda bulundu:

 

‘‘Ben Ali Yeşildağ, Hasan ve Zeki Yeşildağ’ın öz kardeşiyim. Ailenin en küçüğüyüm bana yapılan haksızlıkları anlatmak için bir dizi video çektim. Öncelikle ben bu videolarda Sayın Cumhurbaşkanımıza hitaben değil aile büyüğümüz olan Tayyip ağabeye hitaben konuşacağım.

TAYYİP AĞABEYLE BİRLİKTE ADAMIN 50 MİLYON DOLARLIK ARSASINA ÇÖKTÜK

Bu videolarda Tayyip abiyle yaptıklarımızı, Tayyip abiyle yaşadıklarımızı, Hasan Yeşildağ ile Zeki Yeşildağ ile 3’te 1 ortağız. Bu ortaklıklarımız hangi tarihte nerede başlamıştır, bir bakanla yüzde 50 ortaklık yaptım, onu anlatacağım. Tayyip ağabeyle 50 milyon dolarlık bir tahsilat yaptık. Hatta tahsilat değil resmen adamın arsasına çöktük. Sizi fazla meraklandırmayayım. İlk olayda başlayayım.

Antalya Havaalanı ihalesi; sene 2007-2008. Arkadaşım Enis, benim sosyal hayattan arkadaşım. Enis de o zamanlar bekar ben de, geceleri dışarı çıkıp eğleniyoruz, yemek falan yiyoruz. Enis bir gün beni aradı, ‘Aliciğim benim bir ofise gelir misin görüşelim’ dedi. ‘Olur gelirim’ dedim gittim. Enis, Çelebi Holding’in danışmanı. Çelebi Holding havaalanı işi yapıyor, havaalanı yer hizmetleri yapıyor. Türkiye’de bu işin en eskilerinden uluslararası alanlar işletiyor. Enis, bana ‘‘Biz dedi Antalya Havalimanı’nı işletiyoruz, havaalanı 15 yıllığına yeniden ihaleye çıkacak, fakat iktidar değişti, bu iktidarla bir bağlantımız yok, bize ihalenin alınmasında danışmanlık yapar mısınız?. Bunun karşılığında sana biz 30 milyon dolar vereceğiz.’’ dedi. 30 milyon dolar size ilk etapta çok gibi gelebilir ama havaalanı ihalesi için küçük bir rakam.

Enis’e ‘olur, ne yapmamız lazım’ diye sordum. O da ‘şu an havaalanı biz işletiyoruz ama bizi dışlıyorlar gibi geldi bir kanal da bulamadık sen bu konuyu Tayyip ağabeye bir ulaştır. Oradan bu olayı çözersen ihaleyi biz alırsak 30 milyon dolar veririz.’ dedi. Ben ‘olur’ diye söyleyince, ‘yarın seni holdingin sahibi Canan Çelebi ile konuşturacağım, Ak Merkez’de bulunan holding binasına gel’ dedi ben de gittim. Canan hanım, ben ve Enis’in eşi konuştuk. Enis’in eşi Canan hanımın okul arkadaşı aynı zamanda holdingde üst düzey yönetici. Aynı konuları, havalimanı ihalesi konularını ben, Canan hanım, Enis ve Enis’in eşi konuştuk. Ben ‘tamam dedim, yardımcı olurum, elimden geleni yaparım’ diye söyledim.

MÜCAHİT ARSLAN, TAYYİP AĞABEY ADINA BÜYÜK İHALELERİ YÖNETEN KİŞİ

Oradan ayrıldım, sonra konuyu araştırdım. Konuyu tabi ki Mücahit Arslan takip ediyor. Mücahit Aslan kim biliyor musun? Mücahit Arslan ilk dönemde Tayyip ağabeyinin adına büyük ihaleleri takip eden, büyük ihaleleri yöneten kişi. Aynı zamanda AK Parti’de o kadar güçlü ki, bazı bakanlar onu görünce önünü ilikler. Kendisiyle tanışıyoruz, Mücahit’i aradım, ‘görüşmemiz lazım’ dedim. O da ‘Ankara’dayım ağabey atla gel’ dedi, O arada da AK Parti Genel Merkezi binasının da inşaatı bitmek üzere, son rötuşları atıyorlar. Mücahit’le genel merkezin önündeki bir konteynerda görüştük.

Mücahit’e durumu izah ettim. ‘Böyle böyle bir durum var, beni de bunlar danışmalık üzere sevk ettiler, 30 milyon dolar para alacağım’ dedim.

Mücahit ‘o iyi para’ dedi. Sonra Mücahit bana bu işle alakalı kiminle görüştüğümü sordu. Ben de Canan Çelebi ile görüştüğümü söyledim.

ÇELEBEİ HOLDİNG’İN HAVAALANI İHALESİNE NE KADAR TEKLİF VERECEĞİNİ ÖĞRENMEMİ İSTEDİ

Abi şöyle yapalım o zaman ben sana açık konuşacağım, ‘bu iş yukarının işi’ dedi. Yukarı kelimesi Tayyip ağabey demektir. Mücahit, ‘Bu ihaleyi biz alacağız, şöyle yapalım, sen bize içerden bilgileri getir, bu ihaleyi beraber organize edelim, bu ihale bizim için çok önemli, senin 30 milyon doların bizde’ dedi. Ben de ‘Enis benim çok eski arkadaşım, ayıp olur’ diye söyleyince ‘Abi onlar bu ihaleyi alamayacaklar, sen 30 milyon dolarına bak gerisini boş ver’ dedi. Ben de kabul ettim ama hemen öyle kızmayın, küfür falan etmeyin, sonuna kadar dinleyin, bekleyin. Mücahit bana Çelebi Holding’in ne kadarlık teklif vereceğini öğrenmemi istedi.

Atladım geldim İstanbul’a Enis’in ofisine. O zaman Enis’in ofisi Harbiye’de Hilton Otel’in karşısında ana cadde üzerinde. Ben teklifi öğrendim. 4 milyar dolar 5’e kadar çıkacaklar. Hemen Mücahit’i aradım. Konuyu bildiği için ‘Ağabey atla gel’ dedi. Ankara’da buluştuk tekrar. Çelebi Holding’in 4 milyar dolar teklif vereceğini, 5 milyar dolara kadar çıkacağını söyleyince Mücahit ‘yapma ya’ dedi.

ÇELEBİ HOLDİNG’İN YABANCI PARTNERİNİ (ORTAĞI) ÖĞRENMEMİ İSTEDİ

Bana ‘bunu öğrendiğin iyi oldu ağabey, sen şimdi şöyle yap; bize Çelebi Holding’in yabancı partnerini (ortağını) öğren’ dedi.

Şimdi ihalede şöyle bir şart var; ihale şartnamesinde, Antalya Havalimanı’nı ihalesini alabilmek için uluslararası bir partner bulup ihaleye girmen lazım. Tek başına girip ihaleyi alamıyorsun.

İHALEYE GİRECEK YABANCI ŞİRKETLERE DEVLET ADINA GİDİP İHALEYE GİRMEYİN TELKİNİNDE BULUNUYORLAR

Ben yine Enis’ gittim, yemek falan yiyoruz, eşi geliyor. Ofiste görüşüyoruz ihaleyi nasıl olacak, ne bitecek diye. Daha sonra çok önemli bir şey öğrendim. Çelebi Holding bazı yabancı partnerlerle görüşüyor ama bu görüşmeler feyk. Çelebi Holding asıl yabancı partnerini gizliyor. Çünkü bunlar Çelebi Holding’in bulduğu partnere gidiyorlar ‘biz devlet adına geliyoruz, bunlar bu ihaleyi alamayacak, boşuna zaman ve para tüketmeyin’ diyorlar. Tabi adamlarda uluslararası şirketler, dünyanın her yerinde para kazanacak şirketler, riske girmiyor vazgeçiyorlar. Ben bu bilgiyi öğrenince, yani feyk görüşme yaptıklarını öğrenince Mücahit’i aradım ve söyledim. Mücahit şaşırdı ‘Abi ne yap et asıl firmayı öğren, bu iş benim için çok önemli’ dedi.

Neden önemli? Mücahit bu tip ihale takibi işleri yaptığı için Tayyip ağabey adına, eğer bir iki işte mantarlarsa, adam mı yok, Tayyip ağabey onu o işten alır başkasını koyar.

Ben gittim, uğraştım ama öğrenemedim, hep geçiştirdiler yabancı firmayı öğrenemedim. Mücahit aradı, Ankara’ya çağırdı. ‘Ne yaptın’ diye sordu, Mücahit ne yaptıysam öğrenemedim’ diye söyledim. Mücahit ‘yapma ya, bu ihale bizim çok önemli, ne yapacağız’ diye sordu. Ben de dedim ki, ‘şöyle yapalım, ne diye kafayı takıyorsunuz, ihale dosyalarından evrak alalım, eleyelim’ dedim. Mücahit, ‘Olur mu abi ya otopark ihalesi mi bu. Milyar dolarlık ihale bu iş. Sen git ne yapıp bu işi öğren’ dedi.

O ZAMANLAR TÜRKİYE’DE HUKUK İŞLİYOR, SAVCILAR ÇALIŞIYOR, POLİS KOLLUK GÖREVİNİ YERİNE GETİRİYOR

Aradan belli bir zaman geçti, Mücahit ile tekrar telefonlaştık. Tekrar sordu ben de öğrenemediğimi söyledim. Bana ‘Çare yok senin formülü yapacağız, ben Tayyip ağabeyle görüştüm, onay verdi. Çelebi’nin ihale dosyasından evrak alacağız ama kıyamet kopacak medyada’ dedi. Tabi o zamanlar şöyle, Türkiye’de hukuk işliyor, savcılar çalışıyor, polis kolluk görevini yerine getiriyor, muhalif basın var, her istediklerini yapamıyorlar, biraz tedirginler yani.

DEVLETİN 5 MİLYAR DOLAR ALABİLECEĞİ İHALE 3 MİLYAR DOLARA ERDOĞAN’A YAKIN İBRAHİM ÇEÇEN’E VERİLDİ

İhale yavaş yavaş yaklaştı. Çelebi’ye hallediyoruz diyerek oyalıyorum. İhale oldu. Çelebi Holding dosyada evrak eksikliğinden elendi. İmkansız bir şey. Çünkü bu tip büyük ihalelerde ülke menfaati vardır. Şayet dosyada bir eksiklik varsa ihale komisyonu, ilgili bakan, çağırır uyarır eksik tamamlanır. Üç firma giriyordu zaten TAV, Çeçen holding (IC Yatırım Holding) Almanlar’la beraber, bir de Çelebi holding. Çelebi Holding elendi geriye kaldı 2 firma.

ARADAKİ 1 MİLYAR DOLARI TAYYİP AĞABEY CEBE İNDİRDİ

İhale açıklandı. İbrahim Çeçen (IC Yatırım Holding) Antalya Havalimanı işletmesini 15 yıl işletmek üçere 3 milyar dolara aldı. Tayyip abi televizyonlara çıktı, şovunu yaptı. Dedi ki ‘Nerden nereye, 3 milyar dolar. Satmadık haaa 15 yıl sonra yine devletin, kiraladık’ dedi.

Aradaki 1 milyar doları Tayyip Ağabey indirdi. Kimsenin bundan haberi yok. Ben de 30 milyon dolar gelecek bekliyorum sevinçliyim.

Sonra Mücahit beni aradı, ‘Bu iş medyaya düştü, şöyle yapacağız. Biz savcılık tarafından dosyaya el koyduracağız, sen bunlara bir avukat gönder. Ama Ankara avukatı göndermen lazım’ dedi. ‘Olur’ dedim.

Ankara avukatlarından arkadaşım Kemal Şahin’in bürosuna gittim. Dedim ki ‘ben seni İstanbul’a çağıracağım, Canan Çelebi ile görüşeceksin’ dedim.

Bu arada Çelebi alacağından o kadar emin ki, Antalya’da Club29’da kutlama partisi hazırlamışlar. Enis’e avukat Kemal Şahin’in müdahale etmesi durumunda ihaleyi durdurabileceğimizi söyledim. Düşünsenize eksik evrakla elenme olacak iş mi?

Enis beni gün içinde aradı, Kemal’i İstanbul’a çağırmamı söyledi. Enis’in evinde Kuruçeşme’de yalı dairesinde toplantı yaptık. Ben, Enis, Kemal Şahin. Kemal işi halledebileceğini söyledi.
Enis, Kemal’e kendisini yarın Canan Çelebi’ye götüreceğini, bu yanlışlığın muhakkak düzeltilmesi gerektiğini söyledi.

ATI ALAN ÜSKÜDAR’I GEÇTİ

Ertesi gün Ak Merkez iş kulede Çelebi Holding’in binasında Kemal Şahin’le görüştüler anlaştılar. Ama daha sonra Çelebi Holding tarafı Kemal Şahin’den vazgeçti. Çünkü genç 35 yaşlarında. Çelebi Holding’in hukukçuları var, profesörler vs. Onlarla devam ettiler.
Aradan 6 ay geçti. Bu arada İbrahim Çeçen’in firması işletmeyi devraldı, çalışıyor. Savcılık konuyu araştırdıklarını, enine boyuna incele yaptıklarını, ihalede her şeyin normal olduğunu söyledi. Yani Tayyip ağabeyin deyimiyle; atı alan Üsküdar’ı geçti.

30 MİLYON DOLARI DA MÜCAHİT İNDİRDİ

Ben de 30 milyon dolarımı bekliyorum. Mücahit, benim paramın Tayyip ağabeyden geleceğini söylüyor. Bu ay gelecek, diğer ay gelecek derken aylar geçti benim 30 milyon dolar gelmedi. Eminim ki şöyle oldu; çünkü bu AK Parti’nin bu tip olaylarında hep böyle olur. Benim 30 milyon doları Mücahit indirdi. Ben şimdi Tayyip ağabeye ne diyeceğim ‘versene kardeşim benim paramı’ diyecek halim yok. Öyle bir şansım yok. Benim 30 milyon dolar uçtu. Çok önemli değil. Bir gün alırız. Benim mantığım şu; benim yeter ki borcum olmasın alacağım olsun. Şartlar oluşur bir gün bir şekilde alırım.

TAYYİP AĞABEYİN EN BÜYÜK ÖZELLLİĞİ SİZİN PARANIZI ÇALAR SONRA DA SİZE KENDİNİ ALKIŞLATIR

Bu videoda anlatmak istediğim şu; Tayyib ağabeyin en büyük özelliği şudur; sizin paranızı çalar sonra size kendini alkışlatır. Havalimanından 1 milyar dolar indiriyor, sonra televizyonda, ‘görüyor musunuz 3 milyar dolar nereden nereyeee, Satmadık ha’ diyor. Eee cebe indirdiğin 1 milyar dolar ne olacak? Bunu kimse bilmiyor ki.

YANINIZDA LEĞEN, KOVA BULUNDURUN MİDENİZ BULANACAK

Şimdilik hoşça kal diyorum bu videoma şaşırmış olabilirsiniz diğer videolarıma daha çok şaşıracaksınız. Diğer videolarımda daha çok şaşıracaksınız. Hatta size şöyle bir tavsiyem var; yanınıza leğen, kova, poşet bulundurun. Size öyle şeyler anlatacağım ki kusacaksınız, mideniz bulanacak. Bunları neden anlattığımı da anlatacağım, merak etmeyin.”

@welgbedya.com

  Bu haber 3582 defa okunmuştur.   Editör: welg medya   Kaynak: welg medya haber
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 38 33 2 3 92 26 102 +66
2 Fenerbahçe 38 31 1 6 99 31 99 +68
3 Trabzonspor 38 21 13 4 69 50 67 +19
4 Başakşehir FK 38 18 13 7 57 43 61 +14
5 Kasımpaşa 38 16 14 8 62 65 56 -3
6 Beşiktaş 38 16 14 8 52 47 56 +5
7 Sivasspor 38 14 12 12 47 54 54 -7
8 Alanyaspor 38 12 10 16 53 50 52 +3
9 Çaykur Rizespor 38 14 16 8 48 58 50 -10
10 Antalyaspor 38 12 13 13 44 49 49 -5
11 Gaziantep FK 38 12 18 8 50 57 44 -7
12 Adana Demirspor 38 10 14 14 54 61 44 -7
13 Samsunspor 38 11 17 10 42 52 43 -10
14 Kayserispor 38 11 15 12 44 57 42 -13
15 Hatayspor 38 9 15 14 45 52 41 -7
16 Konyaspor 38 9 15 14 40 53 41 -13
17 MKE Ankaragücü 38 8 14 16 46 52 40 -6
18 Fatih Karagümrük 38 10 18 10 49 52 40 -3
19 Pendikspor 38 9 19 10 42 73 37 -31
20 İstanbulspor 38 4 27 7 27 80 16 -53
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 34 24 7 3 77 31 75 +46
2 Göztepe 34 21 6 7 60 20 70 +40
3 Sakaryaspor 34 17 8 9 50 35 60 +15
4 Bodrumspor 34 15 7 12 43 22 57 +21
5 Çorum FK 34 16 10 8 55 36 56 +19
6 Kocaelispor 34 16 11 7 48 41 55 +7
7 Boluspor 34 15 11 8 33 35 53 -2
8 Gençlerbirliği 34 13 9 12 39 33 51 +6
9 Bandırmaspor 34 13 10 11 49 32 50 +17
10 Erzurumspor FK 34 12 11 11 30 34 44 -4
11 Ümraniyespor 34 12 15 7 40 47 43 -7
12 Manisa FK 34 9 12 13 40 40 40 0
13 Keçiörengücü 34 10 14 10 34 43 40 -9
14 Adanaspor 34 11 17 6 28 45 39 -17
15 Şanlıurfaspor 34 9 14 11 32 37 38 -5
16 Tuzlaspor 34 9 14 11 35 47 38 -12
17 Altay 34 5 25 4 16 76 10 -60
18 Giresunspor 34 2 28 4 16 71 7 -55
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 36 26 5 5 83 29 83 +54
2 Van Spor FK 36 24 6 6 63 37 75 +26
3 Bucaspor 1928 36 21 5 10 54 25 73 +29
4 1461 Trabzon FK 36 21 6 9 71 39 72 +32
5 Ankaraspor 36 15 8 13 45 35 58 +10
6 Yeni Mersin İdman Yurdu 36 16 10 10 50 36 58 +14
7 Beyoğlu Yeniçarşıspor 36 15 14 7 47 38 52 +9
8 Karacabey Belediye Spor 36 13 11 12 43 37 51 +6
9 Ankara Demirspor 36 15 16 5 43 46 50 -3
10 Diyarbekir Spor 36 12 15 9 39 41 45 -2
11 Kırklarelispor 36 11 14 11 33 41 44 -8
12 Altınordu 36 10 13 13 45 39 43 +6
13 Hes İlaç Afyonspor 36 10 14 12 25 38 42 -13
14 Serik Belediyespor 36 10 16 10 29 45 40 -16
15 Nazilli Belediyespor 36 11 16 9 38 57 39 -19
16 Zonguldak Kömürspor 36 11 17 8 41 57 38 -16
17 Kırşehir Futbol SK 36 5 23 8 38 76 23 -38
18 Bursaspor 36 6 22 8 28 64 23 -36
19 Adıyaman FK 36 4 25 7 28 63 19 -35
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 28 22 2 4 67 18 70 +49
2 Aliağa Futbol A.Ş. 28 19 0 9 60 18 66 +42
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 28 15 6 7 40 25 52 +15
4 52 Orduspor FK 28 14 7 7 40 28 49 +12
5 İnegöl Kafkas GK 28 13 7 8 37 30 47 +7
6 Edirnespor 28 13 10 5 45 28 44 +17
7 Mardin 1969 Spor 28 12 11 5 40 34 41 +6
8 K.Çekmece Sinopspor 28 10 10 8 41 31 38 +10
9 Karabük İdmanyurdu Spor 28 10 13 5 27 44 35 -17
10 Artvin Hopaspor 28 9 12 7 33 29 34 +4
11 Talasgücü Belediyespor 28 10 14 4 34 45 34 -11
12 Kırıkkalegücü FK 28 8 15 5 31 42 29 -11
13 Gümüşhanespor 28 4 14 10 25 49 22 -24
14 Malatya Arguvanspor 28 3 21 4 21 57 13 -36
15 Tarsus İdman Yurdu 28 2 22 4 20 83 10 -63
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 09/08/2024 Galatasaray vs Hatayspor
 10/08/2024 Kasımpaşa vs Konyaspor
 10/08/2024 Antalyaspor vs Göztepe
 10/08/2024 Fenerbahçe vs Adana Demirspor
 11/08/2024 Sivasspor vs Trabzonspor
 11/08/2024 Alanyaspor vs Eyüpspor
 11/08/2024 Samsunspor vs Beşiktaş
 12/08/2024 Bodrum FK vs Gaziantep FK
 12/08/2024 Çaykur Rizespor vs Başakşehir FK
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 11/08/2024 Adanaspor vs Esenler Erokspor
 11/08/2024 Bandırmaspor vs Erzurumspor FK
 11/08/2024 Boluspor vs Iğdır FK
 11/08/2024 Fatih Karagümrük vs Amed SK
 11/08/2024 İstanbulspor vs Manisa FK
 11/08/2024 Kocaelispor vs Gençlerbirliği
 11/08/2024 MKE Ankaragücü vs Şanlıurfaspor
 11/08/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 11/08/2024 Ümraniyespor vs Çorum FK
 11/08/2024 Yeni Malatyaspor vs Pendikspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 27/04/2024 Malatya Arguvanspor 3 - 4 Talasgücü Belediyespor
 27/04/2024 Gümüşhanespor 2 - 4 Kepezspor FAŞ
 27/04/2024 Artvin Hopaspor 0 - 1 52 Orduspor FK
 27/04/2024 Mardin 1969 Spor 4 - 2 İnegöl Kafkas GK
 27/04/2024 Tarsus İdman Yurdu 1 - 1 Karabük İdmanyurdu Spor
 27/04/2024 Ayvalıkgücü Belediyespor 1 - 0 Edirnespor
 27/04/2024 Aliağa Futbol A.Ş. 6 - 3 Kırıkkalegücü FK
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI